Referanser

Karl Johan Lier, Haugesund

Otralaft bygde min fritidsbolig på Hovden for 9 år siden. Det var en fornøyelse å jobbe sammen med dem, de hadde orden på tingene, og ikke minst korrekt fremdrift i forhold til kontrakt / overleverings dato.

I de 9 årene som vi har hatt hytta, har det vært noe justeringer som det alltid er på laftehytter. Dette har Otralaft gjort til min tilfredsstillelse, nøyaktig og punktlig.

Nå som de har etablert en egen avdeling med Hytteservice, er jeg selvsagt også med her.

For ytterligere referanser, ta gjerne kontakt med meg på mail adr: karl.johan.lier@hatteland.com

DSC_0082

Olav Johan Nilsen, styremedlem APPLY GROUP AS

Vinteren 2009 kjøpte vi oss en fritidstomt på Hovden. I løpet av våren kom vi i kontakt med Otralaft, som bla. bygger lafte hytter på Hovden. Etter å ha undersøkt tidligere referanser, hadde vi ingen betenkligheter med å kontrahere en laftehytte levert av Otralaft AS.

Hele byggeprosessen var en fornøyelse, ikke minst med korrekte tilbakemedinger på fremdrift. Overtagelsen gikk etter planen, og vår familie feiret julen 2009 på Hovden i en ny og flott laftehytte fra Otralaft.

Siden vi bor i Stavanger, så har vi også behov for en stedlig representant som kan etterse og vedlikeholde vår nye fritidsbolig. Vårt valg falt naturlig nok på Otralaft Hyttesevice, og etter ca. ett års erfaring kan vi gi dette firma vår beste anbefaling. De stille til riktig tid på rett sted, uansett tidspunkt.

Kontakt meg gjerne for referanse på: ojn@westcom.no

DSC02416

Marvin Jensen, konsernsjef OneCo

Jeg har en fritidsbolig på Hovden. I høst følte jeg den trengte en liten oppgradering. I forhold til tidsforbruk på jobb og avstand fra min bolig i Kristiansand, så hadde jeg selv ikke tid til dette arbeidet. Torvtaket måtte klippes, etterfylles og såes på nytt. Nye takrenner måtte monteres, grunnmuren skulle kles med stein, diverse taklister inne skulle byttes, dører justeres mm.

Jeg tok kontakt med Peik Bachmann hos Otralaft Hytteservice, og etter felles befaring fikk jeg jobben utført til riktig tid, og til en meget gunstig timepris. Alt arbeidet er utført av fagfolk som kan sin jobb. Jeg kan trygt anbefale selskapet til andre.

Jeg ser frem til langtids service og vedlikeholdsavtale med Otralaft som sikrer en alltid velfungerende hytte. Setter også pris på forslag til oppgraderinger som sikrer fremtidige gode verdier for eiendommen.

Ta gjerne kontakt på marvin.jensen@oneco.no eller ring meg på tlf: 974 87 362

IMAG0064

Lasse Tønnessen, Økonomisjef Kristiansand Dyrepark

Høsten 2008 begynte vi planlegging av vår nye satsning «Kutoppen» i Kristiansand Dyrpark. Vi hadde lyst til at noen av bygningene skulle være laftet, slik som stallen, hønsehuset og kiosken. Vår prosjektleder anbefalte oss å ta en prat med Otralaft AS, som er kjent for å levere kvalitetsprodukter.

Etter en kort anbudsprosess valgte vi Otralaft AS som leverandør av våre bygninger. Samarbeidet gikk helt smertefritt, og vi fikk levert et kvalitetsprodukt til avtalt tid og ikke minst til avtalt pris. Vi kan trygt anbefale selskapet til andre som ønsker seg et kvalitetsbygg i laftet utførelse.

Ta gjerne kontakt på lasse@dyreparken.no for ytterlig referanse.